Den gamle dame

Denne gamle dame på vejen har jo i lang tid ønsket sig sådan en cykel. Men hun er desværre ikke helt stærk nok til at træde i de hårde pedaler. Så nu er disse beboere på vejen så gået helt sammen og har splejset til nogle Batavus cykler til hendes selv og hendes kære mand. Disse smarte cykler har jo sådan en indbygget elmotor, der gør det meget lettere for rytteren at benytte batavus cykler. Hele ideen opstod da sådan en af de andre damer, Ved navn Mona, jo vandt sådan to cube cykler. En til hendes selv og en til hendes egne mand. Disse gamle folk kunne nemt komme rundt og de led ikke nogen overlast på de smarte cykler. De andre borgere på hele vejen syntes, jo at det da var skønt at de 2 gamle folk endelig havde en mulighed for, at nyde den skønne natur som at de jo også elsker så højt. Sådan et godt tilbud på Batavus cykler ved den lokale  cykelforhandler, gav jo Mona den venlige tankte, at hun jo så ville købe 2 Batavus cykler til netop det andet gamle ægtepar. Hun havde jo ofte talt sammen med dem omkring, hvor flotte Mona og hendes mands cube cykler nu var og hvor meget som de nu også selv ønskede sig sådan en.

Mona mente jo, også at det rare ægtepar, der også havde været både hendes og hendes mands venner igennem 42 år, også fortjente at komme lidt ud og bare nyde naturen, præcis ligesom Mona og hendes mand selv også kunne med deres Cube cykler. Flere på vejen hørte jo hastigt omkring Monas søde tanke omkring, at købe Batavus cykler til netop det venlige gamle ægtepar. Og der har jo altid også været sådan et meget tæt fællesskab iblandt disse beboere på vejen. Mange af dem nu har boet her det meste af hele deres liv. De kender jo alle sammen de andre og de holder meget af hinanden. Og derfor var der flere af dem selvfølgelig interesserede i, at at kunne give Mona nogle penge så at hun jo også kunne købe de smukke Batavus cykler, til netop det gamle ægtepar.

Mona var jo også helt overvældet over netop de venlige borgeres søde tilbud, hvilket hun jo glædeligt tog imod. Hende og hendes mand tog så deres Cube cykler og kørte hurtigt ned til den helt lokale cykelhandler. De forklarede ham omkring hele deres tanke. Og han var jo også så søde at forære dem et sæt gratis cykelhjelme med dem i købet, for han syntes jo det var sådan en skøn tanke. Både Mona og hendes mand kørte jo hjem med deres Cube cykler. Imens så transporterede den søde cykelhandler så de fine Batavus cykler helt hjem til deres egen vej. Mona og hendes egne mand bandt en stor sløjfe rundt selve styret på hele de smukke Batavus cykler. Sammen med hele resten af disse beboere på hele deres vej, så trak de jo så cyklerne helt hen til selve deres 2 gode venners hjem og bankede på døren. Det søde ægtepar åbnede døren. Mona og hendes egne mand stod så med deres ny Cube cykler og sagde ”vil I måske med ud og så køre sådan en tur med jeres nye Batavus cykler?” bagved dem der stor så resten af vejens borgere og bare smilede, imens de også kørte deres fine cykler frem. ”Nu så kan vi endelig komme med jer ud og så cykle med jeres fine Cube cykler” siger hun med tåre i hendes øjne. De blev jo også så lykkelige for deres nye Batavus cykler. De insisterede på, at samtlige ude fra vejen skulle med dem ud og køre en dejlig lille i den nærtliggende skov. Mange greb så deres cykler og drog så på eventyr sammen med det gamle ægtepar.