Trådløse højtalere, det perfekte fest redskab

Du har gæster på besøg, og snakken går tværs over bordet og alle hygger sig. Retterne er for længst færdiggjort, der er stille musik i baggrunden og nu drejer alt sig om hyggen og om at komme hinanden ved.  Der er god stemning og så kommer der lige en sang, som bare løfter alles humør endnu en tak i den gode retning, som den gode vært som du selvfølgelig er så tager du din telefon op ad lommen og skruer helt op for musikken så i alle kan skråle med på deres ynglings nummer. Når stemningen falder igen skruer du bare ned fra din trådløse højtaler.

Kan du nikke genkendende til det? Eller er du en af dem der stadig må rejse sig og skrue op og ned for musikken, eller sætte cd’en i gang igen? Var det så ikke på tide at du fik dig en smart mobilhøjtaler? Med en trådløs højtaler, kan du nemt streame musik fra din smartphone eller tablet så du aldrig behøver at forlade dine gæster, men i stedet kan koncentrerer dig om at være en god vært. Ikke nok med det så kan du med fordel også bruge dem som computer højtalere i hverdagen hvor de kan give fed lyd både til film, spil og musik.

Med en trådløs højtaler kombineret med diverse streaming tjenester som fx spotify, TDC play og Wimp løber du aldrig mere tør for musik til din fest, men det samme gælder også for din hverdag! Nu kan alle de kedelige ting i hjemmet for musik på tilværelsen og derved blive mere udeholdligt. Den kedelig opvask i køkkenet? Intet problem når man synger med på sin ynglings musik. Din telefon i lommer og den lille trådløse højtaler i hånden kan du få god musik i hele dit hjem.

Trådløse højtalere virker på alle bluetooth enheder, men også med almindeligt jackstik og kan derfor også bruges af dig. De fås i alverdens farver og former, så derfor er der med garanti også en til dig. Og selvom de er små og fikse så lader de sig ikke gå på kompromis med kvaliteten, de kan med garanti spille højere end du kan synge.
Så hvad venter du på? Få musik i hele dit hjem og mere tid til dine gæster, køb en trådløs højtaler allerede i dag!