Hosting

Når at man selv arbejder med teknologi så er det vigtigt sådan at man kan udvikle sig. Undertegnede begyndte min virksomhed, tilbage i mine forældres lille garage, samt har jo i dag et internationalt selskab. Men min egen historie begyndte da jeg første gang lærte om server hosting. Det er jo en metode til at tilbyde en pc evner samt hukommelse ud til andre folk. En del folk ville også gerne betale mange penge for noget adgang til en smart server de kunne bruge hvor som helst de ville. Undertegnede havde jo en helt privat pc derhjemme, som jeg benyttede til selv at skabe server hosting ud til alle mine kammerater. Og de kaldte det for hosting outsourcing, fordi at de ikke lige benyttede et rigtigt firma, men så bare brugte min egen pc. Undertegnede lærte jo hurtigt sådan en del om server hosting, samt valgte at købe noget bedre udstyr. Og sådan kunne jeg også tage en smule penge for min smart hosting outsourcing, af mine gode kammerater. Efter at jeg havde en godt indtjening ved flere kammerater som nu betalte for min server hosting, så valgte jeg så også at begynde et ægte selskab. Undertegnede valgte at kalde dette for hosting outsourcing.

Undertegnede fik jo hurtigt nogle flere gode kunder, samt min indtjening blev større. Jeg brugte jo næsten samtlige af disse penge på sådan at købe bedre samt noget større udstyr. Jeg lærte jo også hurtigt at vores netforbindelse jo ikke kunne overskue meget mere. Jeg bestilte en bedre forbindelse. Men den ville dog også hurtigt faktisk koste mere hver måned. Samtidig forklarede alle mine kammerater at deres regning for strøm var steget en del lige siden at jeg begyndte med det her hosting outsourcing. Selvom jeg pludselig ikke lige tjente så meget på server hosting, så var der stadigvæk penge til en helt ny server. Jeg flyttede alle kunder hen på den her nye server, samt da internettet også blev endnu hurtigere så jeg en ganske stor udvikling. Min gode server hosting blev også hurtigt kendt, samt en del skrev til hosting outsourcing. Og alle ville jo købe server hosting hos undertegnede. Jeg accepterede alle de forskellige tilbud jeg nu modtog, samt skyndte mig også at købe To nye servere til server hosting. Min nye forretning med det her hosting outsourcing udviklede sig også hurtigt. En del af mine kære kunder var enten private eller nogle mindre firmaer, men så pludselig så fik jeg også nogle meddelelser ude fra stor firmaer, som bad om nogle større server hosting løsninger. Undertegnede måtte derfor købe heltnye kraftfulde servere, ud til alle de her forskellige kunder, som jo så også betalte endnu flere penge for min server hosting. Så på bare 4 måneders tid så fylder undertegnede mine forældres lille gerage op med servere. Det var på tide sådan at hosting outsourcing også fik nye lokaler. Jeg fandt nogle nye lokaler som også havde rum til hele min server hosting, samt noget plads til en kundeservice afdeling. Med alle de penge som nu var i hosting outsourcing lejede jeg så lokalerne, samt hyrede 3 medarbejdere.

Undertegnede sad ofte alene samt gennemså regnskaber. Det er ganske vigtigt sådan at kunne mærke at man også tjener penge på server hosting. Selvom der ikke lige også er alle de helt store konstante udgifter, så skal der være penge til nye servere når man har hosting outsourcing. Min store virksomhed voksede jo og vores servere blev større og hurtigere. Vi fik jo nu tilbud ude fra udenlandske steder som jo også ønskede server hosting hos hosting outsourcing. Jeg måtte pludselig se på nogle nye afdelinger ude i udlandet, samt udvide hele min server hosting ud til andre spændende lande. Undertegnede har jo i dag vores store server hosting i København, samt har udover hosting outsourcing ude i dels Sverige, Frankrig samt England. Tænk at det alt sammen begyndte i mine forældres garage.