Store hunde

På sådan et dansk stævne for hunde, så opstod der her i weekenden en del turmult. Flere af deltagerne fik jo stjålet alt deres hundeudstyr, hvilket endte i en virkelig grim omgang mudderkastning. Det var da en hel tidlig lørdag morgen, da hundeejere nu var mødt op sammen med alle de her hundeartikler, for at kæmpe i sådan et stævne for hunde. Dagen startede godt ud, for de forskellige konkurrenter hyggede sig jo samme. Og der var jo en rigtig glad atmosfære. Hundene legede godt sammen derude på alle de fine grøsområder. For en god stævnehund er det betydningsfuldt, at hundeudstyret er i top. Både sler, hundebørster samt alt det andet skal hele tiden også være i en helt perfekt stand. Hundeejere er sjældent nærrige, når det nu lige kommer til hundeartikler.

Da alle hundene samt deres forskellige ejere så tog en lille pause derude på græsområdet helt tidligt på formiddagen, efterlader de jo alt deres dyre hundeudstyr derinde i de store lokaler. En herre har så i hele pausen selv set sit lille snit til sådan, at liste ind og så tage hundeartikler, til sådan en værdi af over 25.000. Ejerne var jo ude for at hygge sig lidt i næsten en hel times tid. I denne tid har tyveknægtene haft rig mulighed for, at udvælge dette hundeudstyr med højest salgsværdi. Dengang hundeejerne vender tilbage bliver de jo ganske chokerede. Stort set alle hundeartikler er helt væk. Og der står sådan et par bure på gulvene, som at tyvene helt tydeligt ikke har haft nok tid til sådan, at slæbe med sig. Og et par afviste snore samt foderskåle er også blevet kylet i et af hjørnerne.

Ejerne begynder straks, at anklage hinanden for, at stå bag dette tyveri af alt deres fine hundeudstyr. Der er ikke en eneste, der ikke bliver anklager samt alle folkene er nu hysteriske. Men pludselig er der en af hundeejerne der undrer sig over, hvorledes tyvene nu kan tage samtlige af de mange hundeartikler helt uden, at vagterne havde lagt mærke til noget som helst. En mand kan jo jo umuligt komme slæbende med hundeudstyr, til sådan en værdi af langt over 25.000 helt uden, at nogen som helst har observeret dette. Nu der begynder deres mistanke at lande på vagterne. Mange af hundeejerne forklarer ivrigt om de gange over den dag, hvor vagterne har spurgt ind til deres fine hundeartikler. "Og vagten han viste jo alt for meget interesse for præcis, hvor meget som mit hundeudstyr er værd tidligere” forklarer en af hundeejerne. De bliver jo ganske hastigt også enige om, også at finde netop de helt skyldige, men der er ikke et eneste rigtig spor af vagterne. De er også forsvundet sammen med alle hundeartiklerne.

Det viser sig jo så, at hele formanden for selve hundestævnet faktisk også er væk. Og det starter jo nu en mistanke om, at hele dette stævne måske bare har været rent fusk. Kunne man så rent faktisk selv være så udspekuleret, at udgive sig for, at afholde sådan et professionelt stævne, for at stjæle andre folks hundeudstyr? Man vil jo næsten ikke tro på det, men dette er faktisk sandheden. For politiet de blev kontaktet samme dag. De har så nu selv fundet helt frem til selve folkene bag tyveriet af hundeartiklerne. De 3 mænd har så udgivet sig for, at være nogle vagter ved et falsk stævne, som at en fjerde gerningsmand udgav sig for, at være stor formand for. De fleste hundeejere, har så nu modtaget noget af deres hundeudstyr endnu. En del af det hele var jo desværre også blevet solgt, inden de 4 folk så blev pågrebet. Fremefter så vil alle ejerne altid ekstratjekke alle stævner, for ikke at løbe ind i de samme problemer igen.